Edwin Smulders is geboren te Eindhoven op 24 Augustus 1968.
Hij is indertijd door Jan Reker van PSV gescout toen hij al verschillende jaren voetbalde bij de jeugd van Dommelen(nu uitkomende in de 4e klasse KNVB) en heeft in totaal 7,5 jaar alle jeugdselecties doorlopen tot en met de landelijk jeugd en het C-team. In deze periode ging hij vaak met zijn vader mee die moest werken om naar zijn favoriete spelers van PSV te kijken en spelenderwijs te fotografen.
Toen zijn vader in 1986 zijn arm brak is hij vanaf zijn stageadres gehaald om hem te helpen. Zijn eerste "klus" was een trouwreportage van Joop van den Ende en een dag later de Televizier-ring. Wat in eerste instantie 6 a 7 weken zou duren is verlengd geworden tot op de dag van heden.
Daarna heeft hij veel succes gekend door veel mensen van het Koninklijk huis als eerste op de gevoelige plaat met hun nieuwe vriendin vast te leggen.
Zo maakte hij o.a. de eerste foto's van Prins Willem Alexander met Yolanda Adriaans en daarna met Emily Bremers. Enkele jaren later fotografeert hij in een koud New York de allereerste foto van Maxima en Prins Willem Alexander. Om deze foto te kunnen maken heeft hij vaak moeten reizen. Verder heeft hij ook de eerste foto's gemaakt van Prins Constantijn met Prinses Laurentien, Prins Friso met Mabel Wisse Smit, Prins Maurits met Prinses Marilene, Prins Bernhard Jr. met Annette Sekreve, Ruud Gullit met Estelle Cruyff en vele andere.

Edwin is op 30 december 2004 getrouwd met Anouk Smulders (die nog steeds werkzaam is als fotomodel).
Op 17 November 2005 zijn zij de ouders geworden van Max en in 2009 van dochter Bo.

Edwin met zijn papa en mama als 2-jarige in 1970 Edwin in 1985 als 17 jarige en spelend voor deLandelijke jeugd van PSV tegen AJAX met als direkte tegenstander
international Ronald de Boer. Edwin met zijn toekomstige vrouw Anouk Voorveld 2003 Edwin als 13 jarig tien dagen met z'n vader naar de Edwin als 'fotograaf' bij zijn favoriete club PSV.

Peter Smulders is geboren te Eindhoven op 5 maart 1948 en is getrouwd met Ingeborg en heeft 3 kinderen: Edwin (1968), Inge (1971) en Junior (1991) en is verder opa van Tim (1996), Sanne (1998), Max (2005) en Bo (2009).

Hij fotografeert al vanaf zijn 17e jaar en professioneel vanaf zijn 27e.
Hij heeft altijd voor veel dag- en weekbladen i.o. reportages gemaakt en heeft tientallen jaren PSV en het Nederlands elftal gevolgd over de hele wereld.
Hij werkt nu vooral vanuit thuis waar hij samen met zijn vrouw Ingeborg (die de administratie doet) de archivering en distributie verzorgt.

Peter  in Schotland bij Skibo Castle 2003 Peter als fotograaf bij de EC wedstrijd Rapid Wien-PSV  in Wenen 1981 Peter samen met de Eurovisie winnares Celine Dion in Dublin 1988 Peter met Udo Jurgens in duitsland 1989